پست الکترونیکی:
Iranianmedicine90@gmail.com
medresearchers@gmail.com
شماره تماس/تلگرام:
09200521146
ثبت سفارش به ساده ترین شکل ممکن؛ با ارسال ایمیل یا پیامک
آزاد سازی مدارک تحصیلی وزارت بهداشت و اخذ ریزنمرات دانشجویان علوم پزشکی به صورت کامل با اشاره به تمامی مراحل در ادامه برای شما عزیزان توضیح داده شده است. اگر در یکی از رشته های پزشکی و یا پیراپزشکی درس می خوانید و قصد دارید بعد از فارغ التحصیلی برای ادامه تحصیل و یا کار مهاجرت کنید، باید قبل از هر چیزی از مراحل و شیوه آزاد سازی مدارک تحصیلی وزارت بهداشت و اخذ ریزنمرات دانشجویان علوم پزشکی آگاهی داشته باشید. دانستن تمامی قوانین مربوط به دریافت و آزادکردن مدارک و اسنادتان، باعث می شود بدون اتلاف وقت به هدفتان برسید. با ما در این مقاله همراه باشید تا شما را با این موضوع آشنا کنیم.
همان طور که می دانید، برای یک دانشجو که دولت هزینه تحصیلش را می پردازد و اصطلاحا به صورت روزانه درس می خواند، تعهداتی تعریف می شود. در واقع اگر بخواهید مدارک خود را آزاد کنید و به تحصیل در خارج از کشور بپردازید و برای دریافت ویزای تحصیلی، باید این تعهدات را بخرید؛ به بیان دیگر هزینه ای را که دولت در طول تحصیل شما برایتان صرف کرده بازگردانید؛ این تعهدات بستگی به عوامل زیادی از جمله، دوره روزانه یا شبانه، سهمیه ای ورود به دانشگاه دانشجو و تعهدنامه محضری که هنگام شروع اولین ترم تحصیلی از دانشجویان وابسته به وزارت خانه ها گرفته می شود، دارد. این نکته را به خاطر داشته باشید که اگر در دوره های تخصص، فوق تخصص و یا phd مشغول به تحصیل شدید، نمی توانید بعد از آن اقدام به خریداری تعهدات خود کنید.
برای اخذ و آزادسازی مدارک تحصیلی وزارت بهداشت باید چند گام زیر را پشت سر بگذارید تا بتوانید با دریافت ریزنمرات و دانشنامه خود، بدون هیچ نگرانی برای ادامه تحصیل به کشور مورد نظر خود سفر کنید.
برای شروع روند اداری دریافت مدارک تحصیلی خود، باید به صندوق رفاه دانشگاهتان مراجعه کرده و تسویه حساب کلی با دانشگاه را انجام دهید؛ یعنی اگر بدهی بابت کتابخانه، خوابگاه، وام اخذ شده از دانشگاه و… دارید، همه آن مبالغ را بپردازید. اگر دانشجوی روزانه بوده اید، باید هزینه تحصیل مجانی و رایگانی که دولت در اختیارتان گذاشته را نیز به دانشگاه برگردانید. این مبلغ برای هر رشته تحصیلی متفاوت بوده و بر اساس واحد های درسی آزاد سازی مدارک تحصیلی وزارت بهداشت شما اعمم از عملی، عمومی و تئوری تعریف می شود. بعد از پرداخت این موارد، رسیدی را دریافت می کنید که در ادامه به آن نیاز دارید.
در این گام، باید به اداره تعهدات مراجعه کرده و رسیدی را که در گام اول از صندوق رفاه دانشگاه گرفته اید، ارائه دهید. بعد از آن کار های مربوط به تشکیل و ایجاد پرونده شما در این اداره آغاز می شود. نکته ای که در این بخش حائز اهمیت می باشد، این است که اگر دانشجوی رشته های پزشکی، پرستاری، علوم آزمایشگاهی، دندانپزشکی، هوشبری، فوریت های پزشکی، داروسازی، اتاق عمل و رادیولوژی هستید که مشمول گذراندن طرح اجباری می شوید، اداره تعهدات نامه ای تحت عنوان طرح انسانی به شما می دهد. بعد از آن باید به همراه این نامه به بخش حقوقی بروید و برای تحصیل در خارج از کشور، وثیقه بگذارید.
می توانید به دو صورت وثیقه ارائه دهید: نقدی و ملکی.
انواع وثیقه آزادسازی مدارک وجود دارد که شما میتوانید بسته به توانایی و نیاز خود یکی را انتخاب کنید. اگر توانایی گذاشتن وثیقه نقدی را دارید، می توانید بدون اتلاف وقت و معطلی به هدف خود یعنی آزاد کردن مدارک تحصیلی و دریافت دانشنامه تان برسید؛ کافی است به بانک ملی بروید و مبلغ وثیقه را در حسابی سپرده گذاری کنید. شاید برایتان جالب باشد که حتی می توانید از این پول سود هم دریافت کنید و با معرفی یک حساب بانکی معتبر و مطمئن به بانک، از آن ها بخواهید که سود پول وثیقه را ماه به ماه به آن واریز کنند. البته، برای صادر کردن ضمانت نامه، مقداری از اصل مبلغ وثیقه، در حساب بلوکه می شود و به عنوان بهای صدور ضمانت نامه چهار ساله، مبلغی در حدود ۳۶۰ هزار تومان (متغیر) نیز از شما می گیرند.
اگر به هر دلیلی راه دوم یعنی گذاشتن وثیقه ملکی را انتخاب کنید، زمان طولانی تری را باید برای آزادسازی مدارک و دریافت دانشنامه همچنین ریزنمرات خود صبر کنید. زیرا انجام مراحل اداری آن به مراتب بیشتر از ارائه وثیقه نقدی طول می کشد و اگر وقت زیادی برای سفر و اپلای ندارید، این روند را توصیه نمی کنیم!
ابتدا، نماینده حقوقی دانشگاه شما و بعد از آن نماینده دادگستری برای دیدن و ارزش گذاری به ملکتان مراجعه می کنند. (ممکن است ارزشی کم تر از ارزش و قیمت واقعی ملک روی آن بگذارند!) بعد از آن باید استعلام از اداره دارایی و شهرداری گرفته شود؛ در نهایت که کار های اداری این ملک انجام شد و به قول معروف تکلیف آن یکسره شد، بخش حقوقی نامه ای به اداره تعهدات می فرستد و علاوه بر آن طی نامه ای جداگانه از دانشگاه شما می خواهد که ریزنمرات و دانشنامه شما را پس از صدور، به وزارت بهداشت ارسال کند. در نامه ای که بعد از این مراحل وزارت بهداشت ب دانشگاه شما می فرستد، شماره ای درج شده که شما با در دست داشتن آن می توانید به دانشگاهتان بروید و پیگیر کار آزادسازی مدارک شوید.
بعد از طی گام های بالا، دانشنامه و ریزنمرات شما توسط دانشگاه صادر می شود؛ سپس به وزارت بهداشت فرستاده شده و مهری مبتنی بر تائید و بلامانع بودن ترجمه روی آن ها زده می شود.
بعد از این می توانید با خیال راحت به دنبال کار های مهاجرت و تحصیل پزشکی و پیراپزشکی در بهترین دانشگاه های سراسر دنیا باشید!
ارسال دیدگاه