پست الکترونیکی:
Iranianmedicine90@gmail.com
medresearchers@gmail.com
شماره تماس/تلگرام:
09200521146
ثبت سفارش به ساده ترین شکل ممکن؛ با ارسال ایمیل یا پیامک
انتخاب مجله مناسب از مهمترین کارهایی که هرکسی باید قبل از انتشار مقاله اش به ان توجه بسزایی بکند . بهترین پژوهشها و پایاننامهها نیز تا زمانیکه به دست خوانندگان هدف نرسیده باشند فاقد ارزش و اعتبار هستند، حتی اگر حاوی مطالب ارزشمندی در حوزههای مختلف علوم باشند! ژورنال ها علمی و معتبر از جمله فرصتهایی هستند که باعث بیشتر دیدهشدن مقالات و پایاننامههای ارزشمند میشوند.
انتخاب یک ژورنال مناسب برای پژوهش و مقاله علمی بهاندازهای اهمیت دارد که بهتر است حتی پیش از نگارش مقاله درباره آن تفکر و تحقیق کنید. گاهی مجلات موردنظر شما دارای محدودیتها یا الگوریتمهای خاصی هستند که باید در طول مقاله رعایت شوند. توجه به این نکات ریز نرخ پذیرش مقاله علمی را به شدت افزایش می دهد.
عدم توجه به نوع فعالیتها، اهداف و موضوع ژورنال نتیجه ماهها و حتی سالها تلاش شما را به باد خواهد داد! در واقع، چاپ مقاله شما در یک ژورنال نامناسب کاری بیهوده محسوب میشود. این در حالی است که هدف از چاپ مقاله علمی، دیدهشدن در مجامع علمی جهانی است. آگاهی از نحوه عملکرد ژورنالها کار چندان سختی نیست و سایت مجلات مختلف در دسترس عموم قرار دارد. بنابراین، تنها کافی است که به اطلاعات و دستورالعملهای مخصوص آن ژورنال توجه کنید.
در واقع، موضوع ژورنال و اهدافی که دنبال میکند مهم به حساب میآید. دقت داشته باشید که حتماً مقالاتی مشابه با موضوع شما و در حوزه تحقیقات مربوطه در این مجله چاپ شده باشد. علاوه بر این، گاهی ژورنالها دارای اولویتبندیهایی هستند و انواع خاصی از مقالات را میپذیرند. بسیاری از ژورنال ها جهت جلوگیری از هدررفت وقت و هزینه افراد، پروتکلهای انتخاب مقالات را اعلام میکنند. توصیه میکنیم که حتی پیش از نگارش مقاله خود، در رابطه با اهداف و موضوع ژورنال هدف بهخوبی تحقیق کنید.
ارسال درخواست جهت چاپ مقاله گاه مستلزم پرداخت هزینه و صرف زمان طولانی است. در چنین شرایطی، عدم آگاهی از محدودیتهای يورنال ها ممکناست شما را با اتلاف زمان و پول مواجه کند. موضوع ژورنال، نوع نگاه به مسائل، تعداد کلمات موردنظر، هزینه انتشار و نوع دسترسی به مقالات از جمله محدودیتهایی است که شما باید پیش از نگارش مقاله علمی و صرف هزینه و زمان به آن ها توجه کنید.
شرایطی را تصور کنید که مقاله شما حاوی بیش از ده هزار کلمه باشد، در حالیکه ژورنال هدف بیش از چهار هزار کلمه را چاپ نمی کند! بدیهی است که تمام تلاشها و هزینههای شما در این وضعیت به هدر خواهد رفت. در برخی موارد، چاپ مقاله علمی در یک ژورنال خاص مستلزم پرداخت هزینههای گزافی است که از عهده بسیاری از افراد خارج است. بنابراین، توجه به محدودیتهای ژورنال از الزامات انتخاب محسوب میشود.
ضریب تاثیر که به آن Impact Factor نیز گفته میشود مقیاسی برای اعتباربخشی به ژورنالهای مختلف است. در واقع، هرچ ضریب تاثیر یک ژورنال بیشتر باشد، کیفیت آن نشریه در رتبه بالاتری قرار دارد. این مساله بدان معنا است که افراد بیشتری به سبب اعتبار بالای مقاله به محتوای موجود در آن مراجعه میکنند و احتمال خواندهشدن مقالات شما نیز به شدت افزایش مییابد.
چاپ مقاله علمی در یک ژورنال با ایمپکت فکتور بالا عالی بهنظر میآید و موقعیتهای تحصیلی و شغلی مناسبی را برای شما مهیا میکند؛ لیکن، میزان موفقیت برای چاپ مقاله در چنین ژورنال هایی پایین تر است. بهتر است پیش از صرف هزینه گزاف در این رابطه، مقاله خود را منصفانه قضاوت کنید و ارزش واقعی آن را جهت چاپ در چنین ژورنال هایی بسنجید!
توانایی تشخیص مخاطبان هر ژورنال از جملهء مهمترین مهارتهایی است که به دیدهشدن مقاله شما کمک می کند. در واقع، شما باید مخاطبانی را انتخاب کنید که موضوع مقاله شما برای آنها حائز اهمیت بوده و ارزش خواندن داشته باشد. با توجه به این نکته ضروری، به هدف نگارش مقاله خود میرسید که اشتراک اطلاعات و دادههای علمی جدید با همفکران و هماندیشان در سطح جهانی است.
گاه شما ترجیح میدهید که عموم مردم مقاله شما را بخوانند. در چنین شرایطی، بهتر است که ژورنال هایی را انتخاب کنید که مخاطبان گستردهتر و عمومیتری دارند.
در برخی مواقع، دانشجویان هدف خاصی از انتشار مقاله خود دارند. بهعنوان مثال، تمایل دارند که از رتبه علمی کسبشده در ورود به دانشگاه معتبری استفاده کنند یا دستیابی به این امتیاز ویژه به آنها در تصدی شغل مناسبتر کمک میکند. در چنین صورتی، معمولاً زمان انتشار مقالات برای افراد اهمیت پیدا میکند و شما باید پیش از اقدام جهت چاپ به این موضوع توجه داشته باشید.
عمده ژورنال ها این موضوع را متذکر میشوند و محدودههای زمانی تایید مقاله یا در ردیف چاپ قرارگرفتن آن را مشخص میکنند.
از موارد مهمی است که باید آنرا مدنظر داشت محدودیت هاست . به این معنی که برخی از مجلات هستند که شیوه خاصی برای چاپ مقاله دارند، مثلا بعضی از مجله ها فقط کارهای تحقیقاتی کلینیکی را چاپ می کنند و مقاله های علوم پایه (Basic Sciences) یا گزارش موردی (Case Report) را چاپ نکند، در این صورت اگر شما بهترین اطلاعات را نیز در مقاله خود انجام داده باشید باز از طرف این مجله رد خواهد شد.
محدودیت می تواند مربوط به تعداد کلمات نیز باشد. مثلا اگر مقاله شما ۷۰۰۰ کلمه باشد و مجله فقط مقالات ۴۰۰۰ کلمه ای چاپ کند باز هم از طرف این مجله رد خواهد شد.
ارسال مقاله برای مجله ای که این نوع مقاله شما را چاپ نمی کند فقط زمان شما را هدر می دهد و در نهایت مقاله شما رد خواهد شد بنابراین بهتر است بخش مربوط به اطلاعات برای نویسندگان یا Information for Authors را چک کنید تا ببینید ژورنال مد نظر شما چه محدودیت هایی دارد.
فرآیند پذیرش و چاپ مجله بر اساس قدرت و کیفیت مقاله متفاوت است. دفعات انتشار مجله در سال در فرایند چاپ مقاله تاثیر گذار است که با نگاهی به بخش های مختلف سایت مجله میتوان به این اطلاعات دست یافت. اگر مجله ای 4 بار در سال منتشر شود با مجله ای که هر ماه انتشار می یابد، از لحاظ روند چاپ مقاله متفاوت خواهد بود و مسلما مجله ای که هر ماه منتشر می شود ، تعداد مقالات بیشتری را در سال پذیرش و چاپ می کند و این امر شانس چاپ مقاله شما را افزایش می دهد.
معمولا یک مقاله دارای یک ساختار و چارچوب تعریف شده ای است که در اکثر مجلات هم بر همان اساس می باشد و تنها تفاوت هایی جزئی در برخی از مجلات در بخش دستورالعمل نگارش مقاله می تواند اعمال شود ولی به هرحال باید توجه داشت که مجلات مختلف دارای سبک ها و قوانین مختلفی برای چاپ مقالات خود هستند. مثلا ممکن است در برخی مجلات خواسته شود که بخش نتایج و بحث مقاله جداگانه نوشته شود اما در مجله دیگر این دو بخش ادغام شود. تمامی موارد نگارشی در بخش دستورالعمل نگارش مقاله در سایت مجلات مختلف توضیح داده شده است.
اگر مقاله شما با فرمت مجله موردنظرتان تطبیق نداشته باشد، در اینصورت مقاله شما بعلت عدم رعایت ساختار نگارشی مقاله بر اساس فرمت مجله و نه به علت ایرادات محتوایی رد خواهد شد یا درخواست ری سابمیت (Resubmit) داده می شود. یکی از خدماتی که در موسسه پژوهشی مدیتورها ارائه شده است، تنطیم مقاله براساس گاید لاین مجله است. شما می توانید با ثبت سفارش و آپلود مقاله و آدرس وبسایت مجله هدف خود؛ در کوتاه ترین زمان، تنظیم مقاله خود را به یک پژوهشگر حرفه ای بسپارید.
سخن آخر اینکه از همان گام اول نگارش مقاله، آنرا در فرمت استاندارد یک مجله پژوهشی آماده کنید . در مرحله انتخاب مجله برای ارسال مقاله، انتخاب را بر اساس سطح مقاله پژوهشی خود انجام دهید. هنگام ارسال مقاله به مجلات بسیار مهم است که مقاله خود را فقط به یک ژورنال ارسال کرده و از سابمیت همزمان مقاله به چند ژورنال خودداری کنید. بهاینترتیب که ابتدا یک مجله را انتخاب کرده، مقاله خود را سابمیت کنید . منتظر جواب نامه سردبیر مجله و نتیجه داوری بمانید. اگر مقاله شما برای چاپ در مجله ریجکت شد، در این صورت میتوانید مقاله خود را به ژورنال دیگر ارسال کنید.
ارسال دیدگاه