پست الکترونیکی:
Iranianmedicine90@gmail.com
medresearchers@gmail.com
شماره تماس/تلگرام:
09200521146
ثبت سفارش به ساده ترین شکل ممکن؛ با ارسال ایمیل یا پیامک
ساختار آزمون usmle دارای 3 مرحله می باشد که متقاضیان باید هر سه مرحله را پشت سر بگذارند. برای اطلاعات بیشتر در مورد آزمون usmle به مقاله توضیحات مربوط به آزمون usmle در وبلاگ MRG مراجعه نمایید. در این قسمت سعی شده است تا شما را با این مراحل آشنا کنیم.
امتحانات STEP 1 و STEP 2 CK به صورت رایانه ای برگزار میشوند و هر کدام حدود هشت ساعت طول می کشند، این هشت ساعت شامل هفت قسمت یک ساعتی برای پاسخ دادن به سوالات و شش قسمت 10 دقیقه ای ویژه ی استراحت است که در مجموع هشت ساعت خواهد شد. با توجه به اینکه امتحانها بصورت رایانه ای برگزار میشوند باید قبل از امتحان تمرین داشته باشید. از وب سایت USMLE می توانید نرم افزار آزمایشی رادرخواست کنید.
در این مرحله که سوالات چندگزینه ای موسوم به MCQ مرتبط با اطلاعات علوم پایه داوطلب پرسیده می شود. سوالات این قسمت در ایران به علوم پایه معروف هستند به مانند فیزیولوژی، آناتومی، ایمونولوژی و … . آزمون بر مبنای کامپیوتر بیس (CBT) می باشد و یک روز قبل از آزمون هم داوطلبان می توانند در نسخه آزمایشی آزمون که به مدت 15 دقیقه برگزار می شود شرکت کنند تا بتوانند با محیط آزمون آشنا بشوند.
بعد از آزمون اصلی متقاضیان یک گزارش الکترونیکی از وضعیت نمره خود دریافت می کنند که شامل قبولی و مردودی می باشد. در نظر داشته باشید که سوالات را به ترتیب و مرحله به مرحله پاسخ خواهید داد و بعد از گذشتن از یک مرحله و ورود به مرحله بعد نخواهید توانست جواب های مرحله قبل خود را تصحیح کنید.
این بدین معنی می باشد که شما فقط در ۶۰ دقیقه مجاز خود خواهید توانست پاسخ های خود را مورد ارزیابی قرار دهید. مدت زمان آزمون مرحله اول ۸ ساعت می باشد در واقع ۲۸۰ سوال به هفت بخش ۶۰ دقیقه ای تقسیم شده است. هر بخش شامل ۴۶ سوال می باشد که متقاضیان باید به آنها پاسخ گویند.
هزینه آزمون usmle مرحله اول برای شهروندان آمریکایی 600 دلار و داوطلبان خارجی 880 دلار می باشد. در ارتباط با زمان ثبت نام آزمون usmle هیچ محدودیتی وجود ندارد و متقاضیان به راحتی می توانند در این آزمون ثبت نام کنند.
این مرحله از ساختار آزمون usmle خود از دو مرحله تشکیل یافته است و همچنان یک امتحان بالینی به شمار می رود. شاید بتوان این مرحله را با آزمون های انترنی و یا رزیدنتی در ایران مورد مقایسه قرار داد. در واقع این مرحله را می توان یکی از مشکل ترین مراحل آزمون دانست.
برای قبولی در این بخش شخص باید بتواند نمره بالایی را اخذ کند یعنی از ۱۰۰ باید بتواند نمره بالای ۹۰ را برای پشت سر گذاشتن این آزمون به دست آورد. در این بخش از آزمون متقاضیان با بیماران فرضی روبه رو می شوند. افرادی که نقش بیمار را بازی می کنند به همین دلیل متقاضیان علاوه بر تبحر بالینی باید به زبان انگلیسی نیز تسلط کافی داشته باشند.
شاید یکی از دلایلی که شما نیازی به گذراندن آزمون آیلتس یا آزمون تافل برای پیرش تخصص و یا کار ندارید این نکته باشد. STEP2 CK در این بخش ازمرحله دوم معلومات پزشکی داوطلبان مورد اندازه گیری قرار می گیرد. این بخش که به صورت کامپیوتر بیس انجاممی شود شامل ۹ ساعت آزمون می باشد که در طی یک روز برگزار می شود. این مرحله از ۸ بخش با ۴۴ سوال تشکیل شده است.
در این بخش داوطلبان به سوالاتی از علوم بالینی به مانند جراحی، اطفال، زنان، روانپزشکی و … پاسخ می گویند. STEPE2 CS در این بخش مهارت های پزشکی داوطلبین مورد ارزیابی در یک روز قرار می گیرد. در این بخش هر داوطلب با ۱۲ بیمار روبه رو می شود که باید آنها مورد ارزیابی قرار گیرد.
داوطلبان 15 دقیقه برای گرفتن شرح حال و معاینه بالینی هر بیمار فرصت دارند و 10 دقیقه نیز برای نوشتن توضیحات و تشخیص اولیه به همراه تست ها و آزمایش های اولیه. پرداخت هزینه آزمون USMLE مرحله دوم برای قسمت CK مبلغ 605دلار آمریکا برای شهروندان آمریکا و برای متقاضیان خارجی 880 دلار می باشد و برای بخش CS 1280 دلار برای شهروندان آمریکا و 1535 دلار برای شهروندان خارجی می باشد.
سپری کردن مرحله سوم برای پزشکانی که می خواهند در آمریکا به کار طبابت مشغول باشند یعنی در واقع درخواست ویزای H1 را دارند الزامی می باشد ولی برای افرادی که برای رزیدنتی درخواست دارند الزامی نمی باشد. مرحله سوم از ساختار آزمون usmle نیز به صورت اینترنتی برگزار می شود و بیشتر از هر چیز قدرت مدیریت پزشک را بر بیمار و شرایط درمانی مورد ارزیابی قرار می دهد.
در این قسمت پزشک به صورت اینترنتی با بیمار اورژانسی سر و کار دارد و باید بتواند به خوبی مشکلات پیش آمده را با استفاده از آزمایشات گوناگون و یا مشورت با مختصصین مدیرت کند. حداقل امتیاز لازم برای پشت سر گذاشتن مرحله سوم این آزمون ۱۹۶ می باشد. هزینه ثبت نام مرحله سوم مبلغ ۸۳۰ دلار می باشد.
اطلاعات بیشتر در مورد بایدها و نباید های آزمون USMLE در وبلاگ MRG برای شما عزیزان قابل دسترس است.
ارسال دیدگاه