پست الکترونیکی:
Iranianmedicine90@gmail.com
medresearchers@gmail.com
شماره تماس/تلگرام:
09200521146
ثبت سفارش به ساده ترین شکل ممکن؛ با ارسال ایمیل یا پیامک
فرمت مقاله مروری یا قالب review بسیار مهم است از این رو فرمت صحیح نگارش آن در این مطلب برای شما عزیزان قرار داده شده است. مقاله مروری ، مقاله ای است که نگارش آن نیاز به سطح بالایی از درک عمیق و ارائه ساختار یافته یک موضوع است . اگر شما محققی هستید که می خواهید مقاله مروری بنویسید در قدم اول باید در تمامی پایگاه های نمایه مقالات علمی ، جستجو کنید . به دلیل اینکه هدف اولیه از نگارش مقاله مروری خلاصه سازی و ارائه درک روشنی از یک موضوع علمی است . مقاله مروری به محققان یا دانشجویان اجازه می دهد که به خلاصه سازی و ارزیابی مقالات علمی یک فرد بپردازند .
فرمت مقاله مروری یا قالب review،به شکل زیر است :
مقاله مروری به دو فرمت نگارش می شود و یکی از اصلی ترین تفاوت مقاله پژوهشی و مقاله مروری همین فرمت نگارش متفاوت آنهاست. این دو فرمت شامل بررسی انتقادی و مرور پیشینه ها میشوند. البته فرمت مقاله مروری در هر دو روش به این صورت است که به خلاصه سازی و ارزیابی مقالات یک حوزه موضوعی می پردازد .
نوشتن مقالات مروری یک فرمت خاصی دارد که باید در همه ی آنها رعایت شود. یک مقاله مروری باید تمام قسمت های زیر را دارا باشد :
مهم است که برای شروع نگارش مقاله مروری به نمونه های مقالات انجام شده در حوزه موضوعی مورد نظرتان بپردازید . بررسی نمونه مقالات مروری به شما کمک می کند تا با متخصصان حوزه موضوعی خود و نحوه کار آنها آشنا شوید . علاوه بر این مزایای استفاده از مقالات مروری شامل :
برای نگارش یک مقاله مروری خوب بهتر است مراحل زیر را انجام دهید و همچنین برای نتیجه بهتر لازم است که نکات نگارش مقالات مروری را نیز مورد بررسی قرار دهید.
مرحله اول : درک این نکته که مقاله مروری چیست ؟ مخاطب خود را بشناسید و بدانید که مخاطب شما مخاطب عام نیست . باید ایده ای اصلی مقاله ، استدلال ها ، نقدها و یافته های خود را خلاصه کنید .
مرحله دوم : موضوع را بررسی کنید . به خلاصه کردن مقالات در موضوع مورد نظر خود بپردازید . این خلاصه سازی شامل نکات اصلی ، استدلال ها و اطلاعات مهم در مقاله است . در مورد نکات مثبت بحث کنید . نواقص ، شکاف ها و ناهماهنگی های مقالات مورد بررسی شده را شناسایی کنید . همچنین در مورد اینکه آیا استدلال مطرح شده توسط نویسنده ثابت شده یا خیر نظر دهید .
مرحله سوم : مرور مقاله . دوباره عنوان مقاله ، چکیده ، سرفصل ها ، جملات ، پاراگراف ها و نتیجه گیری توجه کنید.
مرحله چهارم : مقاله را با دقت بخوانید . چند بار مقاله خود را با دقت بخوانید و نکات اصلی آن را دوباره مرور کنید .
مرحله پنجم : مقاله را به زبان خود بنویسید . مطمئن شوید که تمام نکات را به صورت دقیق و منطقی نوشته اید . چکیده را دوباره بخوانید و نکات غیر ضروری را حذف کنید .
مرحله ششم : طرح کلی مقاله خود را ایجاد کنید . پس از نگارش خلاصه به جنبه های مهم بپردازید و نکاتی که باید در مقاله بهبود یابند را شناسایی کنید . نقاط ضعف و قوت مقاله را مشخص کنید . مثلا یک مزیت ممکن است نحوه ارایه موضوع توسط نویسنده باشد ، در حالی که شکاف ممکن است راه حل مشکلی را ارایه ندهد و اطلاعات کافی را در اختیار مخاطب قرار ندهد .
ارسال دیدگاه