پست الکترونیکی:
Iranianmedicine90@gmail.com
medresearchers@gmail.com
شماره تماس/تلگرام:
09200521146
ثبت سفارش به ساده ترین شکل ممکن؛ با ارسال ایمیل یا پیامک
فهرست مجلات نامعتبر وزارت بهداشت را در این پست برای شما عزیزان قرار دادیم که دانلود کنید. آخرین آپدیت مربوط به تاریخ ۸ تیر ماه ۱۴۰۱ میباشد. یکی از مهم ترین نکات در انتخاب ژورنال های خارجی توجه به اعتبار داخلی آنهاست که متاسفانه پژوهشگران و نویسندگان مقالات به آن توجه کافی ندارند.
از این رو معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری به طور منظم این لیست را بروزرسانی می نماید. تا مبادا هم وطنان، چاپ مقالات علمی خود را به ژورنالی بسپارند که ارزش داخلی خاصی ندارد. عصرزبان با توجه به نیاز دانشجویان، اساتید محترم و پژوهشگران عزیز کشور، لیست مربوطه را رصد نموده و در صورتی که تغییری در آن ایجاد گردد بلافاصله اطلاع رسانی می نماید. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز لیست اختصاصی خود را اعلام می نماید. این لیست نیز در زیر قابل دانلود است.
نکته: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بایستی علاوه بر لیست فوق الذکر، لیست اعلامی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه خود را نیز مدنظر قرار دهند. ضمناً توصیه اکید می گردد پیش از انتخاب مجله علمی ISI استعلام اولیه را از دانشگاه محل تحصیل نمایید تا مشکلی در خصوص پذیرش مجله مربوطه نداشته باشید و امتیاز مقاله به شما تعلق گیرد.
لیست ارایه شده از سوی وزارت بهداشت فقط شامل مجلات بی اعتبار و جعلی است و مجلات معتبر را شامل نمی شود. در واقع تمامی لیست های منتشر شده تا به امروز فقط لیست مجلات بی اعتبار، جعلی و یا نامعتبر بوده است و هیچگاه لیست مجلات سفید و یا معتبر از سوی هیچ وزارت و یا سازمانی صادر نشده است.
دلیل صادر نشدن لیست مجلات معتبر سختی بررسیمجلات است. در هر حوزه عملی چند میلیون مجله وجود دارد و هیچ سازمانی توان بررسی همه آنها را ندارد. از نظر وزارت علوم و بهداشت تمامی مجلات جهان معتبر هستند. مگر اینکه نام آنها در لیست های منتشر شده از سوی آنها بی اعتبار/جعلی/نامعتبر اعلام شود. همچنین دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر لیست مجلات بی اعتبار و جعلی، شروطی را نیز مطرح نموده است که به صورت کلی می تواند یک مجله را وارد لیست مجلات بی اعتبار نماید. به عنوان مثال تعداد بالای مقالات چاپ شده درهر شماره و یا داوری کوتاه می تواند نام یک مجله را وارد لیست مجلات بی اعتبار و جعلی دانشگاه آزاد نماید.
ممکن است نام مجله ای در هیچ لیستی نباشد. و نویسنده مقاله خود را به آن مجله بفرستد و آن مجله پس از مدتی بی اعتبار و جعلی اعلام گردد. در این صورت اگر مجله بی اعتبار باشد براساس تاریخ وارد شدن به لیست مجلات بی اعتبار با آن برخورد می شود. اما اگر مجله جعلی باشد، کلیه مقالات از اولین شماره چاپ شده تا آخرین شماره بی اعتبار خواهد بود.
دانلود فایل فهرست مجلات نامعتبر وزارت بهداشت
با توجه به اینکه لیست نشریات نامعتبر خارجی به طور متناوب از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از یک سو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی دیگر بروزرسانی می گردد، می توانید با استفاده از لینک های زیر لیست برخط را نیز کنترل کنید. ارائه فهرست مجلات نامعتبر وزارت علوم یکی دیگر از خدمات وسیع گروه محققین پزشکی MRG است.
ارسال دیدگاه