مجلات علمی پژوهشی را چگونه بشناسیم؟

علمی پژوهشی-محققین پزشکی سینوهه

مجلات علمی-پژوهشی علوم پزشکی در طی سال‌های اخیر از رشد کمی و کیفی چشمگیری برخوردار بوده‌اند و بیش از 400 مجله علمی- پژوهشی مصوب در حال انتشار در ایران هستند. این مجلات تقریباً تمام حیطه‌های علوم پزشکی را پوشش داده و هر نوع مقاله علمی با هر موضوع در این مجلات قابل انتشار می‌باشند. محققین عزیز دقت نمایند که انتشار مجلات علمی- پژوهشی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های متبوع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی باید با مجوز کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور انجام گردد.

دیده شده برخی نویسندگان دنبال مجلات علمی پژوهشی خارجی هستند!!! با توضیحات بالا کاملا روشن است که مجلات علمی پژوهشی فقط برای مجلات داخل ایران مطرح می شود.

بیشتر بخوانید : دوره پژوهشگر شو

 

داشتن مجوز مجله علمی پژوهشی یکسری شرایط و معیار نیاز دارد از جمله:

-داشتن موافقت اصولی و مجوز فرهنگ و ارشاد

-دانشگاه متقاضی، در موضوع مرتبط با مجله حداقل دو رشته تحصیلات تکمیلی داشته باشد که یکی از آنها دکترا، تخصص و یا فوق تخصص با حداقل ۳ نوبت فارغ‌التحصیلی باشد.

– متقاضی، در رشته‌‌های مرتبط با موضوع مجله حداقل ۸ عضو هیأت علمی ثابت تمام وقت داشته باشد که ۴ عضو آن حداقل دانشیار باشند.

–  در سال قبل از انتشار مجله، حداقل ۲۰ مقاله علمی- پژوهشی با آدرس (Affiliation) دانشگاه متقاضی در موضوع مرتبط با مجله منتشر شده باشد.

–  سردبیر پیشنهادی مجله دارای مرتبه علمی حداقل دانشیار با H-Index حداقل ۸ باشد و همزمان در مجله علمی- پژوهشی داخلی دیگری سردبیر نباشد.

محققین عزیز دقت نمایند حتما مجلات علمی پژوهشی را در سایت بروز و معتبر وزارت بهداشت چک نمایند. چرا که برخی مجلات اخیرا امتیاز خود را از دست داده اند.

بانک اطلاعات نشریات علوم پزشکی کشور

 

ارسال دیدگاه