پست الکترونیکی:
Iranianmedicine90@gmail.com
medresearchers@gmail.com
شماره تماس/تلگرام:
09200521146
ثبت سفارش به ساده ترین شکل ممکن؛ با ارسال ایمیل یا پیامک
مقاله مروری، یک مقاله تحقیقی در مورد یک موضوع خاص بوده که از گردآوری مقالات پیشین مربوط به همان موضوع تولید می گردد. بنابراین می توان گفت این مقاله یک خلاصه برداری کلی از اطلاعات موجود از یک موضوع می باشد. در مقاله ریویو یا مروری، نتایج ارائه شده در نوشته های مختلف، گردآوری و مورد ارزیابی قرار می گیرند. بنابراین به ندرت پیش می آید که در چنین مطلبی، اطلاعات یا تجربه جدیدی به نگارش درآید.
مقالات مروری می توانند در موضوعات مختلف نوشته شوند و البته باید اشاره کرد که فرمت مقالات مروری در همه ی آنها یکسان است. این گونه مقالات، معمولا انتقادی بوده و تفسیرهای گوناگونی را ارائه می دهند. مهم ترین نقش مقالات ریویو، راهنمایی در مورد نوشته های پیشین و اصیل می باشد. بر همین اساس، کامل و دقیق بودن این گونه مقالات امری ضروری محسوب می گردد. با اینکه اکثرا تمامی اطلاعات گردآوری شده در مقاله مروری قبلا به چاپ رسیده، اما چاپ جدید آن ها مشکلی به همراه نخواهد داشت.
سوال اصلی متقاضیان در خصوص مقاله چیست؟ و هدف اصلی از نگارش review چیست را می توان گفت ایجاد یک دیدگاه کامل از مقالات گردآوری شده توسط پژوهشگران می باشد. در این حالت، مخاطبان نیز می توانند درک بهتری از موضوع مورد نظر داشته باشند. با توجه به این نکته، این مقالات در مکان های آکادمی حرفه ای و علمی بیشترین کاربرد را دارند. همچنین بیشتر افرادی که به چنین مقالاتی نیاز دارند، عبارتند از:
مقالات review یا مروری علاوه بر سبک های مختلف نگارشی، دارای ویژگی های گوناگونی نیز می باشند از این رو نکات نگارش مقالات مروری بسیار مهم هستند. این مقالات شباهت بسیاری با مقالات تحقیقی دارند، به همین علت معمولا دانشجویان این مقالات را با یکدیگر اشتباه می گیرند. بنابراین شناخت ویژگی های مقالات مروری می تواند تشخیص آنها را آسان تر نماید. برخی از ویژگی های این نوع مقالات شامل موارد زیر می باشند:
در گذشته نشریات ممتاز از انتشار مقالات مروری اجتناب کرده، زیرا آن ها را به عنوان یک مقاله تحقیقی اصیل نمی پذیرفتند. امروزه این گونه مقالات و پر استناد بودن آن ها، این روند را تغییر داده و باعث شده که توسط نشریات مختلف از جمله سایت سیویلیکا مورد استقبال قرار گیرند. البته یک مقاله برای رسیدن به مرحله انتشار می بایست از نظر فنی، ظاهری، دستوری و محتوایی، ساختاری درست و استاندارد داشته باشد. هنگام بررسی انواع مقالات باید به تفاوت مقاله پژوهشی با مقاله مروری توجه کرد زیرا امکان دارد روش چاپ آنها متفاوت باشد.
شرایط پذیرش مقالات مروری اینگونه است که ابتدا سردبیر، نسخه خطی مقاله را بر اساس شاخص های گوناگون مورد ارزیابی قرار می دهد. این شاخص ها شامل موضوع، سبک نگارش، اعتبار فنی، میزان اهمیت موضوع، مرتبط بودن با نشریه قبلی، مختصر و مفید بودن، منابع و طول مقاله می باشند. در این بین، سبک نگارش بسیار مهم بوده، زیرا متفاوت بودن آن منجر به عدم توجه سردبیر خواهد شد.
علاوه بر سردبیر، ویراستارها نیز مقالات مروری را بر اساس شاخص های معرفی شده بررسی می کنند. در برخی موارد، ویراستارها قادرند بدون بررسی مقالات، آن ها را پذیرفته و یا با ذکر دلایل منطقی آن را ریجکت کرده و از نویسنده خواسته تا مقاله را با فرمت دیگر آماده نماید. بعد از بررسی مقاله توسط ویراستارها، مقاله برای یک یا چند داور به منظور بررسی بیشتر و محرمانه تر ارسال می گردد.
داوران بعد از بررسی های لازم، نظرات خود را در مورد اعتبار فنی مقاله به ویراستاران منتقل می کنند. نظرات داوران می تواند شامل پذیرش یا رد مقاله، اصطلاحات جزئی یا اساسی آن باشد. در نهایت، ویراستارها تصمیم نهایی را در مورد بررسی های انجام شده و شرایط مقاله مروری اعلام می نمایند.
به منظور ثبت و انتشار مقالات مروری می توان از طریق سازمان ها و مراکز وابسته اقدام نمود. در حال حاضر، 5 سایت معتبر علمی و دانشگاهی چنین خدماتی را ارائه می دهند. اسامی این سایت ها به شرح زیر می باشد:
مقالات مروری یا ریویو، جزئی از مقالات علمی به شمار می آیند، اما آثار جدیدی را خلق نمی کنند. در واقع این مقالات خلاصه ای از تحقیقات پژوهشگران پیشین درباره موضوعی خاص بوده که به منظور درک بهتر مخاطبان گردآوری می شوند از این رو نوشتن مقالات مروری باید با دقت بسیار بالایی انجام شود. در این مقالات، پیشینه موضوع مورد بررسی قرار می گیرد. به عنوان مثال برای یافتن اطلاعاتی در مورد یک موضوع از ۱۰ سال پیش می توان مقالات مروری را مطالعه نمود. همچنین این مقالات دارای لحن انتقادی و در عین حال ساده و روان می باشند.
مقاله review از نظر ساختاری نیز با مقالات تجربی و پژوهشی تفاوت هایی دارند. عمده ترین تفاوت این مقالات از نظر ساختاری، بدنه اصلی مقاله می باشد. ترتیب ساختار بدنه در مقاله تجربی شامل مقدمه، روش، نتایج و بحث می باشد. در مقاله مروری این ساختار به شکل مقدمه، ترکیب نتایج و نتیجه گیری چیده می شود.
مقالات مروری در حال حاضر در مقاطع تحصیلی مختلفی کاربرد دارند. دانشجویان در مقاطع گوناگون تحصیلی به منظور افزایش بار علمی خود و داشتن رزومه قوی به دنبال نگارش مقالات مختلف می باشند. یکی از این مقاطع تحصیلی، مقطع دکتری بوده، زیرا نگارش مقالات می تواند به میزان قابل توجهی بار علمی و شانس قبولی در مصاحبه را ارتقا بخشد.
با اینکه مقالات علمی کمک شایانی به پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری نموده، اما اساسا تنها داشتن مقاله، دلیل بر پذیرش و عدم پذیرش دانشجو نخواهد بود. همچنین مقالات تاثیرگذار در مصاحبه دکتری مربوط به مقالات علمی پژوهشی می باشد. با این وجود، نباید تاثیر این مقالات را در پذیرش برای مقطع دکتری نادیده گرفت، زیرا سوابق آموزشی 30 درصد، سوابق پژوهشی 40 درصد و بررسی های انجام شده در جلسه مصاحبه ۳۰ درصد را شامل می شوند.
کارشناسان گروه محققین پزشکی MRG آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص مقاله مروری را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی MRG راهنمایی نمایند. کافی است برای دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی با ما تماس بگیرید.
ارسال دیدگاه