پست الکترونیکی:
Iranianmedicine90@gmail.com
medresearchers@gmail.com
شماره تماس/تلگرام:
09200521146
ثبت سفارش به ساده ترین شکل ممکن؛ با ارسال ایمیل یا پیامک
قدم اول برای خروج از کشور پسران و مردانی که دارای ۱۸ سال تمام و بالاتر می باشند، داشتن و دریافت کارت پایان خدمت است.اما اگر کارت پایان خدمت ندارید نگران نباشید اصولاً امروزه از طریق قانونی و با سپردن وثیقه هایی می توانید جهت مهاجرت بدون سربازی اقدام کنید.
شما برای خروج از کشور می توانید با ارائه اسنادی که نشان دهنده ی وضعیت فعلی تان (مثلاً برگ اشتغال به تحصیل که نشان دهنده ی دانشجو بودن تان است)، وثیقه و یک برگ ضمانت نامه به همراه مبلغی مجزا می توانید پاسپورت بدون کارت پایان خدمت تان را دریافت کنید و از کشور خارج شوید.
در اولین مرحله مهاجرت بدون سربازی باید گواهی اشتغال به تحصیل خود را به عنوان دانش آموز یا دانشجو به همراه با وثیقه مورد نیاز، به سازمان وظیفه عمومی مستقر در دانشگاه و یا محل زندگی خود ارائه دهید.لازم است بدانید سازمان وظیفه عمومی نمی تواند برای سربازها، مجوز خروج از کشور صادر کند.
پس از ارائه مدارک، سازمان وظیفه عمومی یا یگان خدمتی مربوطه مجوز خروج از کشور را به پلیس گذرنامه ناجا ارسال می کند. این مراحل به صورت اداری طی می شود و در صورت نبود مشکل پلیس گذرنامه ناجا، گذرنامه شما را صادر یا آن را تمدید می نماید.شما می توانید با گذرنامه موقت تا مدت زمان مشخصی، مقدمات خروج خود از کشور و بازگشت را فراهم نمایید.
پس از دریافت گذرنامه باید بر اساس قوانین کشور مورد نظرتان برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید. البته اگر قصد دارید مهاجرت بدون سربازی به کشورهایی همچون ترکیه یا ارمنستان داشته باشید دیگر نیازی به دریافت ویزا ندارید.
به یاد داشته باشید که بعد از بازگشت از سفر باید شخصاً به سازمان نظام وظیفه عمومی مراجعه و وثیقه ای که به امانت گذاشته اید را دریافت نمایید. برای دریافت وثیقه نیز باید حتماً همراه با مدارک شناسایی معتبر و گذرنامه تان در سازمان حضور پیدا کنید. فراموش نکنید که اگر در موعد مقرر به کشور باز نگردید و یا خود را با تاخیر به سازمان نظام وظیفه عمومی معرفی نمایید از شش ماه تا یکسال ممنوع الخروج خواهید شد.
قبل از سن مشموليت، سن مشموليت از ابتداي ماه 18 سالگي تمام مي باشد خروج قبل از سن مشموليت نياز به اخذ مجوز ندارد.
اينگونه مشمولان حداكثر 1 سال از تاريخ وقوع فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل فرصت معرفي خود به وظيفه عمومي را دارند.
هيچگونه محدوديتي ازسوي وظيفه عمومي دراين زمينه وجود ندارد.
سنوات همانند دانشگاه هاي داخل كشور مي باشد و فرقي باهم ندارند.
به شرط اينكه 1سال ازتاريخ انصراف آنان سپري نشده باشد واين حق رافقط 1 بار درطول تحصيل براي دانشگاه هاي داخل وخارج از كشورخواهند داشت.
سفرهاي علمي – سفرهاي غير علمي – سفرهاي نيمه علمي – سفرهاي مطالعاتي – سفرهاي زيارتي – دوره هاي مشترك
الف : مشمول فاقد غيبت باشد.
ب : وضعيت تحصيلي مشخصي داشته باشد(دانش آموز- دانشجو – طلبه فارغ التحصيل باشد)
پ : وثيقه مورد نياز را به سازمان وظيفه عمومي پرداخته باشد.
ت : گواهي اشتغال به تحصيل يادرخواست مجوز خروج از كشور را ارايه نمايد.
ث :مهلت معرفي مشمولان فارغ التحصيل به پايان نرسيده باشد يا داراي برگ اعزام بدون غيبت باشند.
براي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد 6 ماه ودانشجويان مقطع دكتري 1 سال مي باشد.
صدور مجوز خروج از كشور براي سربازان از سوي وظيفه عمومي ممنوع مي باشد وامور مربوط به خروج از كشور آنان از سوي يگان خدمتي قابل پيگيري وانجام است.
خير صدور مجوز خروج در هر ترم تحصيلي از نظر وظيفه عمومي هيچ محدوديتي ندارد.
درحال حاضر بله – صرفا باحضور مشمول ورويت گذرنامه وي وديعه استرداد مي گردد.
از شش ماه تا يك سال از خروج مجدد ايشان جلوگيري خواهد شد .
وديعه وی به نفع دولت ضبط خواهد شد ودرصورت ورود به غيبت همانند ساير غايبين با آنان رفتار مي شود .
الف : ارائه اشتغال به تحصيل (دانشجويي و دانش آموزي ) به همراه وثيقه سفر مربوطه به وظيفه عمومي محل استقرار دانشگاه يا سكونت مشمول .
ب : صدور وارسال مجوز خروج از كشور توسط سامانه وظيفه عمومي به پليس گذرنامه ناجا.
پ : صدور گذرنامه يا تمديد آن توسط گذرنامه ناجا.
بله صدور مجوز خروج از کشور برای دانشجویانی که با موافقت کمسیون موارد خاص دانشگاه و وظیفه عمومی در حال تحصیل در سنوات ارفاقی می باشند بلامانع می باشد.
صدور مجوز خروج به منظور ادامه تحصیل در خارج از کشور صرفا برای فارغ التحصیلان لیسانس و بالاتر و با سپردن وثیقه لازم امکان پذیر می باشد.
ارسال دیدگاه