پست الکترونیکی:
Iranianmedicine90@gmail.com
medresearchers@gmail.com
شماره تماس/تلگرام:
09200521146
ثبت سفارش به ساده ترین شکل ممکن؛ با ارسال ایمیل یا پیامک
نوشتن مقالات مروری و بخش های مختلف آن در این مقاله به شما عزیزان آموزش داده شده است که رعایت آنها مقاله ای با کیفیت را به ارمغان میآورد. پس از آشنایی با نکات نگارش یک مقاله مروری خوب، وقت آن است که دست به قلم یا بهتر است بگوییم دست به کیبورد شوید و بخشهای مختلف مقاله خود را بنویسید. نگارش قسمتهای مختلف مقاله مروری اصول خاص خود را دارد که به شرح ذیل هستند.
نحوه نگارش عنوان مقاله مروری همانند سایر مقالات علمی است، تنها تفاوتی که وجود دارد این است که گاهی نویسندگان بهنحوی مروری بودن مقاله را در عنوان ذکر میکنند. البته لازم به ذکر است که تفاوت مقاله پژوهشی با مقاله مروری در نحوه نگارش آنها کاملا مشخص است و باید به این مورد نیز توجه لازم را کرد.
مثال :
Review on Genetics and Breeding of Tomato (Lycopersicon esculentum Mill)
Lycopene and tomato and risk of cardiovascular diseases: A systematic review and meta-analysis of epidemiological evidence
باید توجه داشته باشید که عنوان نقش مهمی را در جذب خواننده ایفا میکند، بنابراین باید تا حد امکان کوتاه (۶ تا ۱۲ کلمه)، جامع و جذاب باشد.
برخی صاحبنظران اعتقاد دارند که در چکیده مقالات مروری باید تنها به معرفی موضوع مورد بررسی پرداخت و از ارائه خلاصه مطالب اجتناب کرد. در مقابل، عده دیگر معتقدند که در چکیده مقاله مروری باید بهصورت فشرده به بیان اهداف، نحوه انتخاب منابع، نحوه استخراج و ترکیب اطلاعات و نتیجهگیری کلی پرداخت. در این زمینه بهتر است راهنمای مجله هدف را معیار خود قرار دهید.
مقدمه یک مقاله مروری بین ۱۰ تا ۲۵ درصد از کل مقاله را تشکیل میدهد و یکی از مهمترین و اصلی ترین قسمت ها در نوشتن مقالات مروری است. در مقدمه مقاله مروری، باید از صحبت درباره نادانستههای حوزه علمی موردنظر و بیان یافتهها که در مقدمه مقالات پژوهشی اصیل ذکر میشوند، اجتناب شود. بنابراین، در پاراگراف اول باید به بیان پیشینه موضوع پرداخت و در ادامه به شرح فرضیههای موجود و هدف نهایی پرداخت.
در مقالات پژوهشی اصیل، بدنه مقاله را روش انجام کار و نتایج و بحث تشکیل میدهند. و باید بهگونهای نوشته شوند که اگر فرد دیگری بخواهد آن را تکرار کند، به نتایج مشابهی دست پیدا کند. از این رو فرمت مقاله مروری باید بر اساس شیوه مشخص انجام شود. بدنه مقاله مروری نیز از روش انجام کار و یافتهها تشکیل شده است، اما در این مقالات، روش انجام کار شامل چگونگی دسترسی به مقالات موردنظر و معیارهای انتخاب منابع است. نویسنده باید در این قسمت، پایگاههای داده مورداستفاده و کلمات و عباراتی را که برای جستجوی منابع استفاده کرده است، ذکر نماید.
در این قسمت مطالب استخراجشده از منابع مختلف درج میشوند که برخی، آنها را در دستهبندیهای موضوعی ارائه میکنند. و برخی دیگر، مطالب را بر اساس زمان نشر درج میکنند. در کنار مطالب درجشده، نویسنده مقاله باید به نقد و بررسی آنها پرداخته و استدلالهای نویسندگان مقالات منتخب و همچنین تفاسیر خود را ارائه دهد.
بخش نتیجهگیری حدود ۱۰ درصد از کل مقالات مروری را تشکیل میدهد. برای نوشتن این بخش، نکات اصلی مقاله و نظرات خود در مورد اهمیت، صحت و میزان پیشرفت در زمینه مورد بحث را بهصورت خلاصه در یک پاراگراف بیان کنید. در صورت لزوم، در مورد آینده تحقیقات نیز صحبت کنید و پیشنهاداتی را برای ادامه آنها مطرح نمایید.
ارجاعات درونمتنی و منابعِ مقالات مروری مانند سایر مقالات نوشته میشوند. هر مجله اصول استناددهی مخصوص به خود را دارد که باید بر اساس آن ارجاعات و منابع خود را بنویسید. اغلب مجلات، نویسندگان را به رعایت یکی از روشهای استاندارد ارجاعدهی APA، Harvard، Chicago، MLA یا Vancoure ملزم میکنند.
نکته مهم در نوشتن مقالههای مروری چه به زبان فارسی و چه به زبان انگلیسی این است که باید مترجم مقاله متبحری باشید، چراکه شما هم در مرحله مطالعه و بررسی منابع و هم در مرحله نگارش مقاله خود باید بر ترجمه تخصصی تسلط داشته باشید. اما اگر از مهارت کافی در زمینه ترجمه مقاله برخوردار نیستید، جای هیچ نگرانی وجود ندارد. شما میتوانید از تیم فوقحرفهای ترجمه تخصصی گروه محققین پزشکی MRG کمک بگیرید که سابقه درخشانی در امر ترجمه مقاله تخصصی دارد.
ارسال دیدگاه